05 April 2009

Mathias Dahlgren, Matsalen, Stockholm.









foto från mathiasdahlgren.com
Aptitretare
Rökt, Inlagt, torkat

Mathias matminne
Vedeldat bröd, 3 sorters naturligt fett, två ostar

Bakad långa & kammusla
mild vitlök, persiljeskott, bläckfisksky

Rökt lax & naturlig gåslever
syltade grönsaker, pepparrot, ingefära

"Pumpapapper"
pumpa, fransk tryffel, mandel, parmesan, brynt smör

Tartar på biff & ostron
vattenkrasse, rå lök, talgemulsion

Hällstekt dilammsadel & bräss
nässlor, sparris, murklor, ramslök

Smakrensare
rostat bröd i form av glass

Vilhelmdals ostar

Bakad mandel & råstekt rabarber
yoghurt, citron, honung, nejlika

Avslutningsgodis
svensk mjölkchoklad, guld, hallonbakelser, blåbär

Vin
Eichinger 07
Coudolet Rouge 06
Jurancon 06


Behöver knappt säga att vår meny höll världsklass. En upplevelse för livet.



No comments:

Post a Comment